SOFRA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 108 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sofra. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 21:06 Top
28 dec 2022 om 22:45 Heerlijk zou je moeten eten
23 dec 2022 om 21:38 Lekker eten, maar de accuraatheid van de levertijd is echt wel problematisch! Ik heb er geen probleem mee om op een drukke dag wat langer te wachten maar besteld om 17:40, zou geleverd worden om 18:35, maar werd uiteindelijk pas geleverd om 19:45...
21 dec 2022 om 20:10 Gevraagd voor levering 18u. Eten werd al om 17u30 geleverd mijn vrouw was nog niet thuis van werk. Wat natuurlijk jammer is want we eten graag samen en warm.
16 dec 2022 om 22:00 Eten was koud normaal is eten lekker daar heb vaker besteld maar laste keer kwam die koud aan was niet te eten
27 okt 2022 om 8:52 Super
19 sep 2022 om 22:46 Was zeer lekker blij om lekker eten te krijgen dankjewel
18 sep 2022 om 22:06 Lange bezorgtijd. Eten was koud. Pizza was hard. Bestel ik nooit meer.
2 sep 2022 om 21:46 1 broodje kebab, zonder groenten, maar jammer genoeg heel weinig vlees. Bij de turkse pizza waren de groenten opzij in de doos "gegooid" langs de pizza, niet echt smakelijk. ( beter in een bakje doen) Vriendelijke leverancier, mooi op tijd.
14 aug 2022 om 19:51 Heb hier een paar maal besteld en telkens gaat het mis. Of je besteld en het is gesloten en er komt niks , of zoals vandaag komt het veel te laat aan. Om 16u15 bestellen om geleverd te worden om 17u45. Om dan uiteindelijk het eten om 18u35 te krijgen
16 jun 2022 om 11:33 Sofra schotel was lekker!
9 apr 2022 om 23:55 Vroeger vaak besteld en altijd top. Nu vindt ik het allemaal heel erg zout. Meer groente dan vlees tussen ons broodje. En ze gebruiken andere producten dan voorheen. Voor ons geen aanrader meer. Eten ook niet echt meer warm.